09 de juliol 2005

Segona victòria consecutiva i pòquer de gols d'en Xevi Giró

Els Llobatons han obtingut una valuosa victòria, la segona consecutiva, contra el Grues i Bolquets Miquel per 5-1 que els permet passar com a tercers de grup a la segona fase amb sis punts. En els primers minuts els Llobatons s'han avançat amb un 2-0 (tots dos d'en Xevi Giró) però a l'últim segon de la primera part el Grues i Bolquets Miquel han fet el seu únic gol. A la segona part, tres gols més dels Llobatons, dos més per en Xevi Giró i un altre de l'Àngel Esquinas han posat el resultat final de 5-1 al marcador.

Dimecres que ve a les 21.00 hores, primer partit de la segona fase entre Pastisseria Noguera i els Llobatons. Els Llobatons començaran aquesta segona fase amb sis punts gràcies a les victòries aconseguides contra l'Agroquímics Salvi i el Grues i Bolquets Miquel.