28 de juny 2005

Primer partit, primera derrota. Però encara queden molts partits.

No ha pogut ser i els Llobatons han perdut el seu primer partit del torneig. Tot i la derrota, han començat avantçant-se en el marcador amb un fort xut d'en Jordi que ha sorprès el porter del Sant Dalmai. Però abans de la mitja part, dos gols del Sant Dalmai han fet acabar la primera part amb un resultat de 2-1. A la segona part, el Sant Dalmai ha tornat a fer un gol i tot semblava decidit. Però una jugada al contraatac dels Llobatons finalitzada per en Ferran ha tornat a posar l'emoció al partit. Però el quart gol del Sant Dalmai ha acabat amb les il·lusions llobatones. Al final, 4-2 pel Sant Dalmai.
En l'altre partit del mateix grup, el Grues i Bolquets Miquel van guanyar per 11 a 3 a l'Agroquímics Salvi.

El pròxim partit dels Llobatons serà dilluns que ve a les 10 del vespre contra l'Autoescola Vilobí. En aquest partit, ja podrem disposar del nostre porter titular, Ricard, i d'altres jugadors com en Xevi Giró o l'Àngel Esquinas.