22 de juny 2005

Primers tocs

Avui al vespre l'A.C. LLOBATONS ha fet la seva primera presa de contacte amb la pilota i el pavelló on es jugarà a partir de la setmana que ve el torneig de futbol sala Vila de Vilobí. S'han enfrontat els dos equips de Sant Dalmai, el SANT DALMAI i l'A.C. LLOBATONS. El partit ha estat molt igualat a la primera part, que ha acabat amb empat a zero gols. Però a la segona part, en només cinc minuts el Sant Dalmai s'ha posat per davant amb un 4-0 que semblava definitiu. Però amb el pas dels minuts, l'A.C. LLOBATONS ha anat refent-se i amb gols d'en David Martí, en Jordi Soler i en Xevi Giró el marcador ha acabat amb el resultat final de 4-3. Dilluns que ve, primer partit del torneig, que tornarà a enfrontar els dos esquips, però aquest cop en partit oficial.